Despre oameni frumoși – Mihaela Vlad


Vreau să vă fac astăzi cunoștință cu Mihaela Vlad. Am aflat de ea în urmă cu doar câteva luni, atunci când voiam să demarăm o campanie cu oameni care au înțeles că succesul nu este despre poziția socială, despre nivelul profesional sau grosimea portofelului, ci despre cât de mult ai reușit să-ți pui amprenta în viața celor din jur. Din varii motive, campania nu a mai fost realizată, dar profit de ocazie să vă vorbesc despre Mihaela.

581101_10150983353719308_776548865_n

Lucrează cu o categorie de persoane vulnerabile. Oameni care de-a lungul drumului au rămas mai săraci, nu pentru că au pierdut case sau joburi, ci pentru că de lângă ei a dispărut cineva. Oameni care au nevoie să adune în suflet toată bogăția unor amintiri și să o transpună în prețuirea celor care le-au mai rămas.

Are doar 29 de ani, astăzi îi împlinește. Și pentru că și-a dedicat viața unui scop nobil, acela e a-i face pe alții să trăiască mai frumos, e deja mulțumită de ceea ce are: iubire, apreciere, sănătate și un cămin. Așa că a decis să-și doneze ziua de naștere Asociației “Există viață după doliu!”, al cărei manager este chiar ea.

Așa-i că merită o floare? Ei bine, merită mai mult. Iar Mihaela ne-a făcut o propunere. Banii de cadou să fie trimiși ca donație în contul asociației, astfel încât familiile afectate de pierderea cuiva drag să beneficieze gratuit de sprijin psihologic. Motiv pentru care atașez contul puțin mai jos, astfel încât cei care vor să spună un „La mulți ani!”, să poată concretiza urarea.

Asociatia “Exista viata dupa doliu” (CIF: 29536482)

Cont IBAN: RO15 RNCB 0048 1259 4177 0001 (BCR)

Mihaela Vlad
fondator al Asociatiei “Exista viata dupa doliu!”
0745.55.66.02

 

La mulți ani unui om frumos, la mulți ani Mihaela!

 

Delia F.

 

Reclame

3 gânduri despre &8222;Despre oameni frumoși – Mihaela Vlad&8221;

  1. Multumesc foarte mult! Ma simt foarte apreciata si totodata incurajata sa continui sa dezvolt aceasta asociatie, pentru ca e drumul cel bun!
    Iti multumesc, Delia, pentru ca legatura noastra s-a pastrat, a crescut si a luat forme asa de frumoase!
    Sa dea Dumnezeu sa gasim pentru multa vreme sustinere din partea comunitatilor, astfel incat oricine va avea nevoie de un sprijin in cea mai neagra perioada sa il gaseasca la noi: gratuit, accesibil, de nadejde, plin de speranta ca dupa fiecare furtuna iese soarele!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s