Te iubesc


M-am oprit astăzi pe o bancă. Eram înghețată și dezamagită. Îmi uitasem speranța în redacție probabil. Ai venit lângă mine și fără să faci din tristețea mea o tragedie, fără să contruiești un moment prea poetic, m-ai îmbrățișat.

Am simțit pe obraz respirația ta și n-am înțeles de ce e atât de rece. Așa că am îndrăznit să fiu femeie și să plâng, nu ca și cum aș fi avut motive, ci pentru că aveam nevoie să mă descarc. Dar m-ai ținut în îmbrățișarea ta până când și oasele au început să îmi tremure.

Am pornit din nou la drum, am lăsat în urmă banca, frunzele și întunericul. Dar tu ai venit cu mine, te-ai furișat pe lângă mine atât de aproape că eram sigură că n-am să te pierd și suficient de departe încât să nu mă sufoci. Cunoști atât de bine sufletul meu încât uneori cred că suntem una. Defapt, suntem una:)

Te iubesc atunci când râd și te iubesc atunci când am necaz pe mine, atunci când mă simt în plus și-n minus, atunci când am și când se termină. Te iubesc când mi-e ceaiul dulce și cafeaua fără lapte. Te iubesc și când vin și cad în pat apucând să îți spun în treacăt: multumesc, dar noapte bună.

Dar te iubesc, ești cel mai bun Prieten. În plus, îmi ești și Domn.

Domnului meu.

 

Reclame

5 gânduri despre &8222;Te iubesc&8221;

 1. „te-ai furișat pe lângă mine atât de aproape că eram sigură că n-am să te pierd și suficient de departe încât să nu mă sufoci”.
  Frumos.
  Si David in Ps 139 spune: „Tu ma cercetezi deaproape si ma cunosti”
  Dumnezeu nu intră cu bocancul, e gentlemen.

  MULTUMESC

 2. Apreciez mult gandurile tale scrise.
  … asa vad eu o stare, o exprimare a dragostei fata de divinitate.
  Atitudinea asta are la baza adevarul „in duh si adevar” (scuze repetitia)
  Il citesc acum pe Tozer… atitudine identică.
  Nu cu mult timp in urmă am citit un raport in care diag. de schizofrenie era pus multor crestini (procentajul era mare, de speriat). Sunt acei crestini pentru care iubirea fata de Hristos se manifesta doar duminica la inchinare. (dragostea nu o poti conditiona… la zile). Ei, acesti crestini de duminica, ei, cei cu personalitate sccindata … nu stiu sa-L iubească.
  Pentru ei expresii de genul: „Ai venit lângă mine”, „m-ai îmbrățișat”, „am simțit pe obraz respirația ta”,”m-ai ținut în îmbrățișarea ta”… samd… sunt inexistente.
  … cand mi-e ceaiul dulce si cafeaua fara lapte … SUPERB

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s