Care-i miza? – Povestea unui președinte al Senatului neasumat de nimeni


Se pare că (încă) președintele Senatului, Mircea Geoană, este urmărit de penibil. După binecunoscutul moment de la alegerile din 2009, în care a inaugurat un nou sport la care s-a dovedit campion, țopăitul, Geoană nu contenește să se pună în situații care să-i pună la îndoială abilitățile de…gândire.

Supărați că Geoană s-a dus ca Trăsnea în Statele Unite prezentându-se drept președintele opoziției, social democrații i-au sărit în cap și au zis că..nu vor să ceară revocarea, dar vor să îl..înlocuiască (aceeași mărie cu altă pălărie). Majoritatea deciziilor luate de Mirciulică în mandatul avut în Senat au fost individuale și nu au purtat amprenta statului român sau al partidului de proveniență.

Amuzant este că nu Mircea Geoană este miza acestor scandalui din PSD. Mai rău decât el dă Victor Ponta, care apare ca un papagal care proclamă dispariția fostului președinte al PSD din politică, în timp ce colegii social democrați își dau coate și spun că nu e chiar așa de neagră pe cât o spune Mickey Ponta Mouse.

Și-atunci, să fie Ponta miza? Cine i-o coace însă? Să fie Iliescu și Năstase? Să fie bine, să fie rău? Să fie o înțelegere între UNPR și Geoană? Se duce Geoană la putere cu 21 de oameni după el? Să fi programat puterea lucrurile atât de minuțios încât niciun socru, naș sau fiu să nu fi simțit nimic? Nu cred.

Până una alta, un lucru e sigur. Postul de președinte al Senatului nu e vacant. Dacă Geoană pleacă sau este suspendat există și varianta vicepreședinților.

Cât despre PSD, se pare că undeva, cineva, a hotărât: Ponta are viață între anii…și anii.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Care-i miza? – Povestea unui președinte al Senatului neasumat de nimeni&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s