Bărbații nu mint!


Mereu am „acuzat” lamentările unui bărbat pentru o simplă răceală. Toate astea până astăzi, când un studiu al unor oameni de știință din Londra a demonstrat că ei sunt cu adevărat mai afectați de o banală afecțiune decât femeile.

Așa că înainte de a continua: iertare!

Noi, femeile, avem cică de două ori mai multe celule albe în sânge, spre deosebire de ei, bărbații. Ceea ce evident ne duce la concluzia că sistemul imunitar funcționează diferit la bărbați față de femei.

„Bărbații resimt mai puternic simptomele oricărei boli decât femeile, deoarece sistemul lor imunitar nu funcţionează la aceaşi capacitate ca cel al femeilor”, a precizat dr. Scotland.

Ei bine, data viitoare când soțul, prietenul, bărbatul de lângă tine se ofilește după primul strănut, condu-l spre pat, are nevoie de ceva repaus.

Metode de combatere a unei răceli

1. Sfatul a fost încercat, e îngrozitor la gust, dar ajută. Ceai de ceapă.

2. Odihna, niciodată nu dă greș.

3. Fructele – un ansamblu de vitamine si toate alea alea.

4. Dacă nu prea mănânci fructe poți lua un supliment de vitamine, nu uita de vitamina C.

5. Înconjurați-vă cu dragoste. Aia ține uneori și de foame și de rău și de toate. Și bineînteles, îmbrăcați-vă potrivit cu vremea de afară.

Anunțuri

10 gânduri despre &8222;Bărbații nu mint!&8221;

 1. Cu placere, din partea mea si a celorlalte fiinte feminine care vor sa accepte (strang din dinti cand scriu asta) ca barbatii au dreptate. Cel mai greu pentru o femeie e sa vada un barbat suferind si care nu accepta ajutor. Desi si asta e discutabil, pentru ca noi mai mult stresam omul decat sa il ajutam. Norocul meu ca n-am dat la medicina, pentru un stranut as fi fost in stare sa caut tumori, sa scot inima sa o vad si plamanii sa-i refiltrez.

 2. Este ştiut că femeile rezistă în general mai bine la durere. Asta cred că se trage încă de la omul preistoric care-şi bătea femeia preistorică de lângă el cu bâta. Şi cred că de fapt nu e decât o adaptare la condiţii această rezistenţă. :))

  Râdem, glumim, dar să vedem cum e cu răceala. Nu e nevoie să bei ceai de ceapă. E de ajuns să-ţi pui langă pat o ceapă desfăcută. Ceapa atrage viruşii, bacteriile etc. A doua dimineaţă te vei trezi super. Şi de la chestia asta, încă un sfat: tocmai pentru că ceapa desfăcută are acest efect, nu vă mai puneţi ceapă când vă luaţi şaorme. E clar că dintre toate alea de se bag în şaormă, de la banala ceapă te poţi îmbolnăvi cel mai uşor. 🙂

 3. Hehe, multumim de sfaturi Cosmin. Norocul meu ca nu mananc șaorma atunci:))
  Da, am sa dorm cu o legatura de ceapa si una de usturoi langa pat, asa sunt sigura ca dorm singura:))

 4. A ceapă nu prea miroase, dar a feminism…cam începe să…pe blogul acesta. Oare sunt singurul care am mirosul așa de bine dezvoltat? 🙂

 5. ”dreptate bărbaților”?!?!?!?!
  Hmmm… măi ce am mai uitat să înțeleg mesajul cuvintelor….
  Parcă îmi amintesc de școala (cursuri) pentru bărbați… ceva de felul acesta pe meleagurile acestea…
  Nu, nu mai știu de alt ceva, dar fie cum spui…:)
  Se spune că un bărbat se lăuda prietenilor săi că el are totdeauna ultimul cuvânt în casă și în special în fața soției.
  Toți au rămas cam…mirați. Unul însă mai dezghețat îl întreabă ” …și care e cuvântul acela?. La care acesta răspunde pe un ton al vocii mai scăzut ” da așa este cum spui tu”

 6. Cand tatal meu era bolnav negociam la sange care din noi sa mearga in camera la el, pentru ai da o cana de ceai sau pastile , eram 6 fete si de obicei cele mai micii aveau sarcina asta…si cum eram printre cele mai mici … imi faceam curaj si ascultam intai la usa si daca auzeam :mor,mor … incercam sa fac cale intoarsa dar ,, paznicii,, nu ma lasau …nu imi ramanea alta solutie decat sa intru…. va dati seama ca ieseam zapacita de cap chiar daca mie m-i se parea ca e o simpla raceala ….:))

 7. @ Cornelia
  Un ginere (român) de aici din USA și-a dus soacra la World Disney și a așezato pe un ride împreună cu nepoții. Acest ride mergea cu viteză destul de mare. Când bătrâna a ajuns în dreptul ginerelui și a fetei după prima tură a strigat disperată mor, mor, mor… și s-a dus în viteză mai departe. Un american care era în preajma ginerelui, a spus nevestei sale cu oarecare dezgust în tonul vocii lui old crazy lady, shy wants more speed!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s