Tu știi ce face copilul tău?


O bucată de carne o vinzi o singură dată. La fel și o mașină sau o casă. Dar o fată, o femeie, o poți vinde de zilnic, de zeci de ori. Estimativ, 4 milioane de femei și copii sunt în fiecare an plasați pe piața sexuală, prin forță sau răpire. Răspândirea fenomenului este ajutată de sărăcie, statutul inferior al femeii, controale vamale de doi bani și cel mai grav, de toleranța autorităților. Un procent îngrijorător de politicieni, cei mai puternici oameni politici din lume, profită de pe urma traficului de persoane, ba mai mult – sunt implicați în relații sexuale cu victime.

Traficul de persoane este o afacere globală, cu profituri imense. Faptul că marfa poate fi refolosită aproape la infinit determină o organizare riguroasă a documentelor false, a transportului clandestin și a fraudărilor.

FOARTE multe victime sunt atrase de locuri de muncă atrăgătoare, femei oprite pe stradă, complimentate și încurajate să înceapă o carieră ca model. ALTELE sunt vândute de cunoștințe, prieteni sau chiar familie.

Din nefericire, lipsa legislației și a voinței politice de abordare a problemei nu se va modifica, întrucât, așa cum menționam și mai sus, prostituția, traficul de persoane, este în avantajul lor.

Tu știi ce face copilul tău? Știi cât timp petrece online și cu cine? Nu este necesar să îți sufoci copilul și să-l supra protejezi, verificând fiecare secundă din viața lui. E suficient să îți faci datoria de părinte. Inima îți va dicta fiecare pas!

În caz contrar, nu faci decât să îngroși rândurile celor 4 milioane de exploatați.

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Tu știi ce face copilul tău?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s