De ce sunt paranoia?


 

PAKISTAN: Agenţia Centrală de Informaţii a Statelor Unite, (CIA  pentru necunoscători), a organizat o falsă campanie de vaccinare a copiilor din oraşul Abbottabad, chiar înainte de raidul efectuat pentru capturarea lui Osama bin Laden (Ăla mic şi rău care arunca Pentagonul şi Gemenele din SUA pe 11 septembrie 2001). Sursa: Mediafax

Motivul? Obţinerea de mostre ADN ale membrilor familiei fostului lider Al-Qaida. Mostrele urmau să fie comparate cu cele prelevate de la sora acestuia, care a murit la Boston în 2010. Sursa: Reuters

Marea Britanie: Au început să apară primele efecte adverse ale vaccinului împotriva gripei AH1N1. Persoanele care s-au vaccinat suferă de o rară tulburare de somn, narcolepsie, 335 cazuri depistate până acum, toate asociate cu vaccinul. Persoanele care suferă de narcolepsie adorm brusc, pe neaşteptate, acest lucru poate fi fatal. Sursa: Reuters

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, 31 de milioane de persoane au fost vaccinate în timpul pandemiei de gripă din 2009-2010. Stocurile urmează să fie distruse în această toamnă.

De cele mai multe ori persoanele care se împotrivesc unei campanii de vaccinare sunt considerate paranoia. Mamele care refuză să urmeze paşii sistemului medical pentru copiii lor sunt etichetate – criminale, femei care semnează sentinţa la moarte a propriilor prunci. Dar prea puţini îndrăznesc să aducă în discuţie adevăratele motive care stau în spatele unor epidemii provocate în mod real sau doar la nivel psihologic.

Încă de acum doi ani companiile de cablu şi internet au început montarea de cablu optic în masivele muntoase din România. Apropo de asta, oamenii care se încumetau să lucreze ca alpinişti erau plătiţi şi cu 5.000 de euro. (Pe surse) Mai nou, atunci când purtăm o convorbire telefonică, am putea să ne salutăm: bună ţie şi ascultătorilor noştri, întrucât în mod legal sau nu, telefoanele noastre sunt ascultate. Aflarea locului în care se află o persoană este simplu. Fiecare mobil este permanent conectat la un releu GSM, astfel se poate incercepta nu doar zona geografică, ci chiar locul cu o eroare de câţiva metri. AşA se poate monitoriza précis fiecare mişcare, iar un telefon mobil emite semna continuu, nu doar atunci când este folosit.

Serverele Facebook, în număr de aproximativ 30.000 acum ceva timp, păstreză toate informaţiile postate, chiar şi pe cele şterse, aşa încât în afară de distrugerea fizică a acestora, nimic nu le poate face datele respective să dispară.

Google are ca motto: “Don t be evil”, dar toate platformele pe care le lansează şi pe care le folosim dintr-o nevoie creată şi nu reală, acapareză şi înmagazinează înformaţii care oricând se pot întoarce împotriva noastră. Cel mai banal exemplu este al angajatorilor care îşi caută candidaţii pentru posturi pe platformele de socializare, din motive evidente.

Lumea în anul 2011 este plină de astfel de exemple, de lucruri banale care au în spate nu mari conspiraţii, ci doar interesul pentru putere şi control. Nimic mistic. Din nefericire, toate acestea influenţează viaţa societăţii, divizând-o în creduli, indiferenţi şi paranoia.

Şi cum să nu devii paranoia când fetei tale din clasa a II-a i se propune un vaccin împotriva cancerului de col uterin, sau când vine epidemia de antrax din Franţa sau când tone de castraveţi sunt aruncaţi absolut degeaba?

 

 

 

Anunțuri

6 gânduri despre &8222;De ce sunt paranoia?&8221;

 1. Acestea sunt tehnicile de manipulare prin care ”ăi deștepți” controlează pe restul. În felul acesta omul de rând, în vulnerabilitatea lui renunță la libertate în schimbul securității.
  Îmi aminesc când eram în armată că aveam la mine un spray pentru decongestionarea nasului pe timp de iarnă, ceva adus de prin USA.
  Câțiva soldați care făcuse gardă pe timp de iarnă mi-au cerut insistent să le dau și lor puțin. Le-am spus că nu mai am și acesta era adevăul, dar nu m-au crezut, au insistat să le dau doar câte puțin.
  Atunci m-am dus în valiză am luat acel mic container și l-am umplut cu apă apoi am venit în dormitor și le-am dat să folosească. Nu mică mi-a fost mirarea când unul după altul lăudau medicamentul care, spuneau ei ”uite cum ia răceala ca cu mâna”.
  Mi-a fost milă de ei dar am văzut pe viu cât de ușor se poate înșela și controla un om.
  Despre „experții” care au la îndemână arsemnale de tehnici și metode nu trebuie să ne mai mire nimic.

 2. Știi chiar dacă altoiești pomul, nu-i poți schimba rădăcina. Chia dacă nu mai locuiesc eu am fost, sunt și rămân cu rădăcinile în Moldova.
  Și mai ales când găsești ceva interesant de citit pe ”blogurile moldovenești” de ce să nu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s