Neglijenţa nu ucide doar la volan


Râdem recent cu câtiva prieteni de una din ştirile, de altfel hazlie, ce-i drept, postate pe blogul meu. Un caz de neglijenţă a părinţilor, când un copil, poate din cauza foamei, poate din joacă, se înfruptă cu un picior de hamster. Ţin să cred că subtil am atacat atunci neglijenţa acelor părinţi.

Şi zâmbetul dispare

Zâmbetele dispar însă atunci când aflăm despre cazurile în care victima nu este un hamster ci un alt individ. Un copil de 6 ani a murit împuşcat mortal de un altul de 16 ani cu o armă care aparţinea unuia dintre părinţii copiilor. Tânărul de 16 ani a declarat că nu poartă vină şi că cel mic s-a împuşcat singur. 

Ce spun autorităţile?

Procurorii însă, susţin că acest lucru nu ar fi fost posibil pentru că arma este una foarte înaltă iar plaga este în zona feţei. Comisarul şef Cătălin Ionescu, şeful Biroului Naţional Interpol, vorbeşte despre incident ca un rezultat al neglijenţei posesorului de armă, care era obligat să aibă arma încuiată şi fără muniţie.  Purtătorului de cuvânt IPJ Olt, comisar şef Claudia Radu, spune că totuşi arma se afla într-o cutie asigurată.

Cine se joacă, plăteşte

Tânărul ştia însă locul cheilor şi, mai mult, a pus un glonţ pe ţeava armei. El riscă acum o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru omor, iar tatăl său ar putea fi acuzat de complicitate.

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Neglijenţa nu ucide doar la volan&8221;

  1. Ma bucur cum a evoluat blogul tau. Din pacate tot aud de oameni impuscati si ucisi. Sunt total depasita de lumea in care traiesc. Sigur o sa ajungi acolo unde iti doresti, vad ca exista si viitori jurnalisti care sunt legati de realitate. Mult succes in continuare!

  2. Mulţumesc Camelia. Adevărat ce spui. Din ce în ce mai mulţi oameni sunt victimele crimei organizate. Mulţumesc pentru aprecieri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s