Cât costă copilu’ ?


 O familie din satul Văculeşti şi-a vândut copilul de numai 11 ani contra sumei de 100 de lei. Băiatul urma să fie folosit la muncă de o altă familie din Vrancea, anunţă Libertatea.

 sursa:Antena3.ro

Recent, într-un talk show televizat se dezbătea problema jafurilor al căror număr a crescut alarmabil în ultima perioadă. În cadrul acelei emisiuni cineva argumenta că totul e psihologie şi că ceea ce se întâmplă acum în România este rezultatul crizei economice. Cu alte cuvinte groaza neajunsului îi torturează atât de mult pe unii încât îi determină să provoace danune altora. Reacţiile românilor la criza econimocă nu se materializează însă doar prin jafuri ci şi prin „abandonuri plătite”. Conducătorul de stat ni l-am împuşcat, ne furăm unul altuia căciula, ne vindem copiii, facem mare circ pe scena politică şi aşteptăm milă. Ţara când ne-o vindem? Cu riscul de a manifesta xenofobie pot doar să spun că maghiarii abia aşteaptă să o cumpere.

 

Delia Filip

Anunțuri

8 gânduri despre &8222;Cât costă copilu’ ?&8221;

  1. greseala mea. alarmabil chiar nu este in dex. cat despre subestimat si aici ai dreptate. sa ne vindem tara ar fi prea putin pentru noi. Multumesc pentru sugestii. am si eu una pentru tine. poate iti arati adevarata identitate atunci cand comentezi pe blogul meu. as aprecia. multumesc

  2. bun. n-ai prins ideea. sa nu ne subestimezi, pe noi, care-ti citim blogul (care cum), ca de ce e in stare tara asta, stim toti.

  3. ok blabla. sunt bucuroasa ca tu stii de ce e in stare tara asta. o spuneam pentru cei care poate nu stiu. sau pentru cei care au nevoie sa auda asta. si ma indoiesc ca ii stii pe toti romanii ca sa poti spune ca nimeni nu are nevoie sa auda sau ca toti stiu.
    blabla e numele sau prenumele tau?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s