Crima e la modă


broken                 E aşa de tare!”Cântă inimă şi spune marea minune la toată lumea”. E o senzaţie aşa de…gata, ştiu cuvântul, înălţătoare. Ah, să te simţi aşa liber, să simţi că te-ai eliberat de tot, să simţi că poţi să dai cu pumnii în vânt de-acum, să simţi că inima îţi tremură de bucurie. Ai reuşit! Ţi-ai atins scopul. Ce minunată senzaţie. În toată plăcerea pe care o simţi fă-ţi timp şi… uită-te în jos.

              Şiroaie de sânge zvâcnesc din tot corpul. Pumnii încleştaţi parcă au o ultimă încercare de a păstra viaţa în propriile mâini. Se aude cum unghiile zgârie în carne, ca şi cum ar fi o piatră de mormânt. Ochii abundă de vase de sânge ce au explodat. Părul e transpirat şi îmbibat cu lacrimi şi sânge. Miroase a sânge. Miroase a cadavru. Miroase a moarte.

              De ce? Clasic. Pentru că undevă, cineva plin de bucurie şi-a folosit limba pe post de…otravă. Pentru că atunci când nu este nimic constructiv de spus e mai bine să cauţi ceva distructiv. De asta mor atâţia oameni lângă noi. Zilnic. Pentru că limba omoară.  Pentru că lipseşte înţelepciunea. Pentru că e mai bine să ai ceva de spus decât să taci…Pentru că nu contează ce se întâmplă după ce limbă îşi toarnă otrava, aceasta îşi va face efectul…iar bucuria va fi a stăpânului limbii.

Continuă să ucizi! E la modă!

 

Delia Filip

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s