Lotus Center revine cu întăriri


Distracţii maxime pentru orădeni oferite de Centrul Comercial Lotus în colaborare cu Carrefour .

 

 

                    La deschiderea noii aripi la Lotus Center au participat sute de orădeni care imediat dupa ora 08:00 au luat cu asalt atât complexul Lotus cât şi Carrefour. La scurt timp după deschidere, coridoarele au fost înveselite de baloanele şi pliantele haioşilor clovni. Pregătiţi să îşi achiziţioneze produsele promoţionale, oamenii au venit înarmaţi cu listele de cumpărături şi cu multă răbdare, necesară pentru rândurile de la casele de marcat.

                    După declaraţiile unor clienţi ai Lotus Center, aşteptările lor au fost depăşite, în mod deosebit de superofertele de la Media Galaxy. Totuşi, pentru cei care nu au reuşit să ajungă în Lotus Center pana acum, shopping-ul continuă până la orele 22:00. Seara trecută, 16 octombrie 2008, s-a deschis un ciclu de divertisment presărat cu dans, tombole, surprize şi modă. Pe scena fashion‑ului s-au prezentat linii îndrăzneţe în culori perfect integrate în peisajul tomnatic cu vizibile intervenţii de gri, negru şi cu puternice accente de mov şi alb. Manechinele agenţiei “Graziela Models” au scos în evidenţă noile branduri din centrul comercial. A impresionat aparte magazinul Justin’s printr-o colecţie incendiară de lenjerie intimă.

                   Nu a lipsit  demonstraţia trupei de majorete de la Palatul Copiilor, şi nici amprenta dansului de societate adus de trupa Feeling Dance. Ceva mai târziu, parcarea Lotus Center a adăpostit un spectacol de dans semnat The Sky. După aproximativ 50 de minute petrecute alături de această trupă Smiley & Band au reprezentat momentul mult aşteptat. Smiley şi-a provocat publicul atât prin încurajări pentru ridicarea mâinilor in aer cât şi prin motivarea ascultătorilor cu refrenurile arhicunoscute .” Prea ocupat cu gura ta”, “În lipsa mea” şi “Oficial îmi merge bine” au fost piesele cu care Smiley le‑a captat orădenilor atenţia care ceva mai târziu s-a transmis asupra trupei de fachir, cu jongleriile lor înflacarate la propriu.

                  Spectacolul s-a încheiat cu un impresionant joc de artificii, urmând ca astăzi, 17 octombrie, orădenii să descopere o lume a culorilor în expoziţii, concursuri de fotografie, de pictură şi jocuri interactive. Seara se va încheia cu un concert susţinut de Andreea Bănică la orele 21:00. Săptămâna continuă cu distracţie la maxim împreună cu “Gastro Style”, Mandinga, Ştefan Bănică Jr şi mulţi alţii, oferind orădenilor un adevărat divertisment de cinci stele.

 

 

Reportaj realizat de Delia Filip

Reclame

Un gând despre &8222;Lotus Center revine cu întăriri&8221;

  1. A fost frumos, dar a fost frig, doar Stefan Banica, a reusit sa incalzeasca publicul dupa cum ma asteptam eu si de la ceilalti artisti. important e ca noi am fost la inaltime 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s